zaterdag 13 juni | 20:30 uur

Een avond met mij (Try-out)
Ronald Snijders

Ronald Snijders komt langs met een try-out vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

  • Normaal: € 12,50
Bestellen

Dit is een verplaatste voorstelling van 21 maart

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn nieuwste show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.  

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.


Over Ronald Snijders

Ronald Snijders maakte eerder One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario) en Groot Succes 2. Hij schreef onder andere de bestsellers De Schrikkelkalender, De Alfabetweter; 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdichtbundel, een bundeling van zijn columns uit Het Parool. Hij schrijft ook mee aan het kinderprogramma De Boterhamshow en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

★★★★ ’Ronald Snijders krankzinnig grappig’ - Theaterparadijs.nl