zaterdag 9 oktober | 20:30 uur

Extase (try-out)
Lisa Loeb

Laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

  • Normaal: € 12,50

Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

Extase

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s te vechten. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, ze zingt over ridders van het toetsenbord die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

 Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

CREDITS VOORSTELLING

Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb
Muzikanten: Darius Timmer/Annelotte Coster en Illan Voshol
Regie: Stephanie Louwrier
Coaching: Daria Bukvić
Scenografie en kostuums: Dymph Boss
Lichtontwerp: Yuri Schreurders
Techniek: Nick Bek
Beeld: Curly x Straight
Impresariaat: Bos Theaterproducties