zaterdag 11 februari | 20:30 uur

Roadtrip through Ireland
The Beggars’Clan

  • Normaal: € 15,-

Voorstelling

In de avondvullende voorstelling “Roadtrip through Ireland” wordt het publiek meegenomen op een roadtrip door het prachtige Ierse land.

Reisleidster Missey McGuide neemt de band en het publiek mee door het prachtige landschap en langs gedenkwaardige plaatsen. En uiteraard ontbreekt een bezoekje aan de pub niet. En het mooie is: het publiek mag zelf mee beslissen hoe de roadtrip zal verlopen! Hierdoor zal geen show hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan!

Uiteraard staat de live muziek, Irish Folk, centraal in de voorstelling. Maar het publiek zal ook ervaren dat een tripje door Ierland nog een heel avontuur kan zijn, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.

De totstandkoming

De band ging bij deze theatervoorstelling niet over één nacht ijs. In 2019 reisde de band ter voorbereiding twee keer af naar Ierland. De eerste trip ging naar het Noord-Ierse Belfast, waar kennis gemaakt werd met de stad en haar roerige geschiedenis. En waar bovendien succesvol werd opgetreden in een volle pub in het centrum van de stad. Later dit jaar ondernamen ze daadwerkelijk een roadtrip door Ierland. Tijdens deze rondreis werd verdere inspiratie opgedaan voor de voorstelling. Onderweg in de bus werd, met het Ierse landschap op de achtergrond, de setlist samengesteld en kwam de rode rode draad voor de voorstelling tot stand.