vrijdag 22 maart | 19:30 uur

Masterclass voeding: De Fuego Methode
Marloes Mulder - Fuego

  • Normaal: € 9,50

In deze Masterclass maakt orthomoleculair diëtist Marloes Mulder gehakt van de meest populaire en soms ook conservatieve opvattingen over voeding.

De kennis en ervaring die Marloes op een leuke en heldere wijze deelt in de Masterclass mag je niet missen. Vragen waarop zij antwoord geeft zijn bijvoorbeeld: Hoe eet ik mij slank en fit? Hoe kan ik voeding inzetten als medicijn? Hoe kan ik voeding inzetten ter preventie van ziekten? Hoe zit het met cholesterol en verzadigd vet? Hoe lees ik een etiket? Welke voeding remt ontstekingen en welke voeding wakkert juist ontstekingen aan? Wat kan ik doen om mijn hormonen in balans te brengen? Hoe kan ik lekker én gezond eten? Hoe maak ik vlot een goede maaltijd? En ook legt ze de 80-20 regel uit en geeft ze jou 10 tips die direct toepasbaar zijn.

Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een persoonlijk gesigneerd exemplaar van De Fuego Methode (hier te bestellen: www.defuegomethode.nl) te kopen. Alle kennis, handige tips en trucs kun je in een mooi naslagwerk meenemen naar huis. Hoe fijn is dat? Gegarandeerd dat je na deze inspirerende avond boordevol ideeën en inzichten naar huis gaat! Inclusief koffie/thee en wat lekkers, uiteraard Fuego-proof.

Marloes Mulder

In 2018 heeft Marloes een jaar in een camper gereisd en geleefd op Ibiza. Hier heeft zij al haar kennis en ervaringen van de afgelopen 8 jaren uit haar diëtistenpraktijk Fuego (www.fuego.nl) over voeding gebundeld. Het spiksplinternieuwe boek De Fuego Methode gaat over gezond eten met pure en onbewerkte voeding met als doel gezonder, fitter en slanker worden. Het bevat informatie over voeding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en biedt een praktische vertaalslag naar makkelijke recepten.