donderdag 2 december | 20:30 uur

TUSSEN TIJD
Coupdeboule

Coupdeboule grijpt het ongrijpbare begrip tijd en je begrijpt dat je daarbij moet zijn voordat het te laat is. Te zien in ons Vestzaktheater!

  • Normaal: € 12,50

CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG

Om dit programma fysiek te kunnen bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand wordt gehouden. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

OVER Tussen Tijd

Wat er tussen de ruimtes tussen je oren en tussen de leegtes tussen je hoofd tussen het nu tussen de tegels tussen de kieren en tussen de regels tussen de uren tussen vroeger tussen ons in tussen de lijnen tussen de kaders tussen de boeken tussen de letters en tussen lief tussen leed tussen teen tussen tiet en tussen beginnen en tussen een einde tussen hemel tussen aarde tussen grijpen tussen behappen tussen voelen tussen zoeken en tussen vinden tussen vrij en tussen veranderd tussen groot en tussen allerkleinst tussen tussen tussen tussen er tussenin tussen zo veel overal tussen stop hier te veel tussen aaa ik tussen jou en tussen mij tussen luister tussen stop tussen wat tussen is tussen tijd

Coupdeboule grijpt het ongrijpbare begrip tijd en je begrijpt dat je daarbij moet zijn voordat het te laat is.

Over de makers

Coupdeboule bestaat uit Eileen Graham en Katelijne Beukema. Ze creëren een ruimte met veel tederheid en bombarie, waarin een groot ingewikkeld thema de zaal verlaat als een helder gegeven.

Credits

Concept en spel: Eileen Graham en Katelijne Beukema
Eindregie: Kuno Bakker