vrijdag 16 juni | 20:30 uur

What Would Dolly Do?
Melanie Ryan

  • Normaal: € 10,-

Melanie Ryan introduceert haar theatershow What Would Dolly Do?
What Would Dolly Do? is een inspirerende muzikale theatervoorstelling waarin singer-songwriter Melanie Ryan u meeneemt op haar muzikale missie.
Geïnspireerd door haar grote idool Dolly Parton vertelt Melanie Ryan over haar muzikale reis als beginnende Singer Songwriter, het ontdekken van haar eigen muzikale identiteit, haar studiereis naar Nashville en uiteraard veel anekdotes en verhalen over haar idool Dolly Parton.

Verwacht een avond vol nieuwe songs en bekende covers in “Nashville Style” !

Melanie Ryan is een 24 jarige singer-songwriter en schrijft songs die je rechtstreeks in je hart raken. Haar favoriete thema`s zijn haar Roots ( waar ze vandaan komt), haar Reis (waar ze naar toe wil) en de Liefde. De muziek van Melanie Ryan is een samensmelting van een aantal verschillende muziekstromingen.
“Braided Style Country” zoals Melanie Ryan het zelf noemt is een mix van Pop, Country, en Folk muzikaal verwoord op de eerlijke Nashville-style storytelling manier.

Melanie Ryan`s doel om “Braided Style Country” te brengen bij een groter publiek in Nederland.

_________________________________________________________________________________

Melanie Ryan

Melanie Ryan is begonnen met eigen songs schrijven bij haar deelname aan Giel`s Talentenjacht in 2016, hier kreeg ze de smaak te pakken en in 2019 bracht ze haar eerste EP uit “Where the Journey Begins”. Melanie Ryan werd bekend in 2020 door haar deelname aan het SBS6 programma WeWantMore waar ze in het eerste seizoen tot aan de finale kwam. Veel mensen herinneren zich nog haar duet met Davina Michelle https://www.youtube.com/watch?v=5U7fjVbqca0

Melanie Ryan is te boeken voor optredens, met haar repertoire van eigen nummers en covers kan ze tot wel 4 uur muziek brengen in huiskamer of op een festival en alles daartussen.
Voor nadere informatie: www.melanieryanmusic.com