zaterdag 11 april | 20:30 uur

Op Afroep

Elke voorstelling is een verrassing. Ja, ook voor Op Afroep zelf!

  • Normaal: € 10,-
Bestellen

Elke voorstelling is een verrassing. Ja, ook voor Op Afroep zelf! Deze theatersportvereniging doet aan improvisatietheater. Wat ze spelen is volledig geïmproviseerd. Soms levert dat grappige scenes op waar je hard om kunt lachen. Soms zijn het verrassende scenes die zij zelf ook niet zagen aankomen en soms zul je ontroerd zijn door het spel. Het kan allemaal. 

En dat gaat niet zonder jou! Want bij theatersport bepaalt het publiek. Jij dus. De spelers vragen het publiek om ideeën voor de scenes: een locatie, een relatie tussen twee mensen, een emotie, het kan van alles zijn. En als ze een wedstrijd spelen, mag je met applaus aangeven wie de beste scenes speelt. Bepaal je een keer mee? 

30 November
Theatersportgroep Op Afroep ontvangt Mysterieuze Gasten uit Arnhem! Een theateravond met een groot vraagteken. Wordt het lachen, een traan of een muzikale uitbarsting? Met uw input spelen de teams allerlei scènes om punten te verdienen. Wie gaat er met de winst naar huis? Ondanks de aanwezigheid van rechters bepaalt u dat als publiek! Zo’n leuke avond laat je niet schieten. U komt toch ook?