donderdag 11 maart | 20:30 uur

GEANNULEERD Jammer dat we doodgaan
Brugman speelt

BrugMan laat portretten van mensen zien die het goed proberen te doen. Om niet alleen te zijn, om niet te veel na te denken en om alsjeblieft voort te blijven bestaan.

  • Normaal: € 10,-
  • Student: € 7,50
Geannuleerd

Ik heb bij het graf gestaan en ik heb gehuild. Tot er een moment kwam dat ik moest stoppen met huilen. Want je moet ook koken weer. En slapen. En je hebt ook een baan en vrienden. Dus op een gegeven moment draai je je om. En nu loop ik over het pad en ik schop een steentje voor me uit.’

BrugMan is een nieuw interdisciplinair theatercollectief bestaande uit Jurjen Zeelen, Lisanne Bovée en Dinda Provily. Zij kennen elkaar van de Academie voor Theater en Dans en zijn in 2019 afgestudeerd aan de Amsterdamse toneelschool en kleinkunstacademie en aan de scenografie opleiding. Sindsdien vormen zij een collectief waarin zij een brug proberen te slaan tussen teksttoneel en beeldende kunst.

In Jammer dat we doodgaan laat BrugMan portretten van mensen zien die het goed proberen te doen. Om niet alleen te zijn, om niet te veel na te denken en om alsjeblieft voort te blijven bestaan.

 

 

Concept:            BrugMan

Regie en tekst :  Dinda Provily & Jurjen Zeelen

Scenografie:      Lisanne Bovée

Spel:                  Babette Engels

Geluidsontwerp:Mathieu Abbink

Lichtontwerp:    Luc Huisman en Lucas de Groen

Productie:          Floor Öfner

 

Dit project is mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Amarte Fonds

 

Met speciale dank aan: Broedplaats ‘s-Hertogenbosch, Zaal 3 Den Haag, Rosa Reuten, Marc Warning, Antoinette Reuten, de Krakeling en Mugmetdegoudentand.