donderdag 4 november | 20:30 uur

De Uitverkorenen
Jules Keeris

‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes.

  • Normaal: € 12,50

CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG

Om dit programma fysiek te kunnen bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand wordt gehouden. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

OVER De Uitverkorenen

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. ‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. ‘De Uitverkorenen’ is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première.

Credits:
Fotograaf: Kas van Vliet

  • Eindhovens Dagblad

    "Een groot cabarettalent, die Jules."

  • Martijn Bouwman

    "Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak."

  • Ronald Neggers

    "Ogenschijnlijk moeiteloos wisselt hij eigenaardige personages af met zijn eigen, sympathieke theaterpersoonlijkheid.