vrijdag 29 mei | 20:30 uur

Strijdt! (try-out)
Matroesjka

Om productionele redenen kan deze try-out helaas niet doorgaan.

  • Normaal: € 12,50
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS OM PRODUCTIONELE REDENEN GEANNULEERD.

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. Met harde beats en scherpe grappen maken zij al jarenlang de Nederlandse theaters onveilig en speelden ze meerdere malen Lowlands plat. Ze wonnen de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, kregen lovende recensies voor hun eerdere voorstellingen en werden zelfs genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs.

Nu is het tijd voor hun derde programma Strijdt! waarin ze de strijd aangaan met de wereld om hen heen. Waar sta je voor? Waar durf je voor te vechten? Niet bang voor een opstootje springt Matroesjka op de barricade en deelt rake klappen uit. Met prachtige liedjes, hilarische typetjes en scherpe sketches fileren ze de actualiteit, zichzelf en elkaar. Dus laat je in Strijdt! knock-out slaan door Matroesjka. Are you rrrrrready?

De pers over Matroesjka
“Hun carrière gaat bijna nog harder dan hun eigen grappen. Dit zijn zonder overdrijving toptalenten” – Het Parool
“Een energiek en eigenzinnig duo met muzikaal sterke en prachtig gezongen liedjes” – De Telegraaf
“Ze hebben dijken van stemmen, een lekker stevige uitstraling en geestige mimiek. Dat de twee vrouwen veel in hun mars hebben staat buiten kijf” - Trouw

Claudia de Breij over Matroesjka
“Ik vind Matroesjka goed en leuk en moedig en grappig. Ik ben fan!” – Claudia de Breij