zondag 3 mei | 11:00 uur

Zin in zondag!
Somnium Music

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek.

  • Normaal: € 7,50
  • Kind <13: € 5,-
Bestellen

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek. Met elke keer een ander programma:

Zondag 6 oktober: Nicole -Timo in het toverbos, Timo gaat samen met zijn tovertrommel op zoek naar de dieren in het bos. Alle kinderen trommelen mee.

Zondag 3 november: Nicole & Margo - Muzikaal verhaal, Mozart is zijn pruikje kwijt, maar hij wil zo graag naar het feest. Hoe moet dat nou?

Zondag 1 december: Tessa - Reis je mee, Tessa's hond, Terry, is op reis. Gelukkig stuurt hij wel kaartjes. Zelfs een uit de woestijn!!!. Deze fantasierijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar zal de kinderen tot verbazing brengen.

Zondag 5 januari: Tessa - Fien is bang, Fien is bang, ze durft niets meer! Wij gaan samen kijken hoe wij Fien kunnen helpen. Moeten we haar laten lachen? Of haar lief toezingen? Deze voorstelling staat garant voor ontroerende, bijzondere en vrolijke momenten.

Zondag 2 februari: Nicole - Katja's Keukenorkest, Katja besluit alleen de keuken in te gaan... maar of dat zo'n goed idee is... De kinderen drummen op materialen uit de keuken.

Zondag 1 maart: Tessa - Zingen met Pim.

Zondag 5 april: Nicole: Benjamin's buizen, Benjamin heeft buizen, maar hij is bang voor het geluid dat de buizen maken. Samen met Nicole leer hij dat geluid niet eng is maar juist leuk.