zondag 5 april | 11:00 uur

Zin in zondag!
Somnium Music

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek.

  • Normaal: € 7,50
  • Kind <13: € 5,-
Bestellen

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek. Met elke keer een ander programma voor iedereen vanaf 4 jaar (met een 2+ voorstelling in maart)

Zo 5 januari: Fien is bang 4 t/m 8 jaar
Fien is bang, ze durft niets meer! Wij gaan samen kijken hoe wij Fien kunnen helpen. Moeten we haar laten lachen? Of haar lief toezingen? Deze voorstelling staat garant voor ontroerende, bijzondere en vrolijke momenten.

Zo 2 februari: Katja’s keukenorkest 4 t/m 8 jaar
Katja heeft een studiedag en mama is vrij. Katja wil graag taart bakken maar mama wil nog allerlei huishoudklusjes doen. Saaiii... Katja besluit zelf de keuken in te gaan. Maar of dat zo’n goed idee is? De kinderen gaan drummen op materialen uit de keuken en leren door middel van de gerechten diverse ritmes spelen.

Zo 1 maart: Zingen met Tessa 2 t/m 6 jaar
Samen met Tessa zingen en dansen de kinderen, (groot-)mama’s en papa’s. Zo wordt de taalvaardigheid van de kinderen op een creatieve manier bevorderd. Beleef het mee en maak plezier! Deze voorstelling duurt 40 minuten

Zo 5 april: Benjamins buizen 4 t/m 8 jaar
Benjamin heeft buizen, maar hij is bang voor het geluid dat de buizen maken. Samen met Nicole leert hij dat geluid niet eng, maar juist leuk is.

Zo 3 mei: Clown Suus op ontdekking 3 t/m 7 jaar
Clown Suus neemt de kinderen mee in de wereld van het ontdekken en de verbazing. Vanuit zang, theater en beweging beleven de kinderen een ochtend die ze niet snel zullen vergeten!