zondag 5 april | 11:00 uur

Zin in zondag!
Somnium Music

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek.

  • Normaal: € 7,50
  • Kind <13: € 5,-
Bestellen

Een interactieve ochtend voor alle kinderen (en ouders) die houden van muziek. Met elke keer een ander programma voor iedereen van 4 t/m 8 jaar:

Zondag 1 december: Tessa - Reis je mee, Tessa's hond, Terry, is op reis. Gelukkig stuurt hij wel kaartjes. Zelfs een uit de woestijn!!!. Deze fantasierijke voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar zal de kinderen tot verbazing brengen.

Zondag 5 januari: Tessa - Fien is bang, Fien is bang, ze durft niets meer! Wij gaan samen kijken hoe wij Fien kunnen helpen. Moeten we haar laten lachen? Of haar lief toezingen? Deze voorstelling staat garant voor ontroerende, bijzondere en vrolijke momenten.

Zondag 2 februari: Nicole - Katja's Keukenorkest, Katja besluit alleen de keuken in te gaan... maar of dat zo'n goed idee is... De kinderen drummen op materialen uit de keuken.

Zondag 1 maart: Tessa - Zingen met Pim. Tessa gaat samen met de kinderen en de papa's en mama's zingen en dansen. Beleef het mee en maak plezier. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en duurt 40 minuten.

Zondag 5 april: Nicole: Benjamin's buizen, Benjamin heeft buizen, maar hij is bang voor het geluid dat de buizen maken. Samen met Nicole leert hij dat geluid niet eng is maar juist leuk.

Zondag 3 mei: Clown Suus - Op ontdekking, Deze belevingsvoorstelling staat garant voor ontroering en plezier, verwondering en aandacht! Clown Suus neemt de kinderen mee in de wereld van het ontdekken en de verbazing. Vanuit zang, theater en beweging zullen de kinderen een ervaring krijgen die ze niet snel weer vergeten.