vrijdag 9 december | 20:30 uur

Stormbrein (try-out)
Wouter Monden

  • Normaal: € 12,50

Het stormt in Wouter’s brein. Groot nieuws en klein leed zorgen voor donkere wolken. Er lijkt soms geen redden meer aan. Komt het ooit nog goed met de wereld en het klimaat voordat zijn dochter volwassen is?

Als de klas van zijn dochter door haar school wordt opgeheven, is het hek helemaal van de dam en draait zijn hoofd eindeloze cirkels.

Het enige wat Wouter kan doen in donkere tijden is grappen maken. Heel veel grappen maken en er om lachen. 

In Stormbrein kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt en humor is zijn enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden.

Biografie Wouter Monden

De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter was te zien bij

The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regel- matig bij Club Haug & Comedy Cafe Amsterdam en schreef o.a. mee aan Dit Was Het Nieuws en de Comedy Central Roast van Johnny de Mol.

Ook was hij vanaf het eerste seizoen de publieksopwarmer van Zondag met Lubach. Wouter is de host en maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks met collega’s praat over hun slechtste optredens. Genomineerd voor Beste Podcast 2020.