vrijdag 25 september | 19:00 uur

Hit me baby one more time (try-out)
Anne Neuteboom

Maak kennis met Anne, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en ja, ook een millennial.

  • Normaal: € 12,50
Bestellen

Maak kennis met Anne, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en ja, ook een millennial. Zoals we allemaal weten zijn millennials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) ongebreideld positief met een plaat voor hun kop, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van. Dus dat belooft wat!

Anne Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, maakt maatschappijkritiek anno 2015: zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik. De conclusie: mag ik alsjeblieft weg hier?"

Regie: Hanneke Braam

De pers over Anne Neuteboom tijdens Cameretten
‘Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren en open staan voor een lesje fatsoen en omgangsmanieren van een jonkie.’ - Theaterkrant.nl

‘Als ze eenmaal op stoom is, heeft ze het publiek helemaal bij de kladden. (…) Wat een talent.’ - de Volkskrant****

‘Veel gelach en rake observaties bij Neuteboom’ - scenes.nu****

‘Neuteboom is een groot talent’
‘Haar felheid en de manier waarop ze haar lijf durft te gebruiken, beloven een hoop moois’ - Volkskrant***

‘Expressief tot in haar vingertoppen’ - NRC***


Over Anne Neuteboom

Anne Neuteboom studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met haar voorstelling Volgens mij zit het zo. In maart 2014 won ze de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. In 2015 heeft Anne zich aangesloten bij Hummelinck Stuurman Theaterbureau en werkte ze in het seizoen 15/16 toe naar de voorstelling WEG die in oktober 2016 in première ging. In haar voorstelling komt haar frustratie over haar leven naar voren. Dat maakt voor een persoonlijk, origineel, schurend én grappig programma. Met een gedeelte van deze voorstelling won zij de Publieks- en Juryprijs van Cameretten 2015.

www.anneneut.nl