Over het Vestzak

Voor nu zijn we gesloten tot 19 januari. Daarna kan je weer bij het Vestzaktheater terecht voor de mooiste voorstellingen! Van comedy en try-outs tot prachtige wereldmuziek en het leukste jeugdtheater op de zondagochtend. We zien je graag weer vanaf dan!

Heb je tickets voor een geannuleerde voorstelling? We nemen vanzelfsprekend contact met je op, hiervoor vragen we een beetje geduld.  

Vanaf 1 januari 2019 hoort het mooie, kleine, Vestzaktheater (1982) aan de Walstraat bij Concordia. Met 65 stoelen is het theater intiem en laagdrempelig. De sfeer van het Vestzaktheater is prettig en eigenwijs. Theater meets nachtclub. Het theater voelt als een huiskamer, een plek waar je gemakkelijk even binnen loopt. Van het volk, door het volk, voor het volk.

Het Vestzak blijft - ook als onderdeel van Concordia FIlm | Theater | Beeldende kunst - aankomend podiumtalent de ruimte bieden, zoals het publiek al jaren van het theater gewend is. Professionals en semi-professionals met kleine zaal-programma’s vinden hier de mogelijkheid om op te treden of te try-outen. 

Daarnaast hebben we een aantal 'huisclubs' en vaste reeksen bij het Vestzak: Twentse Kunst Alliantie, comedians in de Enschede Lacht/Laughs-reeks en Mooiste Liedjes, hét podium voor veelbelovende singer-songwriters.