Livestream

Als we iets hebben geleerd van corona, dan is het wel dat theater fragiel is. Een tijd lang hebben we je helaas niet fysiek kunnen ontvangen in ons theater. We moesten creatief zijn en konden je door middel van livestreamvoorstellingen toch laten genieten van theater.

Toekomst

Naast dat we jou nu weer fysiek mogen ontvangen in ons theater, hebben we besloten om livestreamvoorstellingen een vast onderdeel te laten zijn van ons aanbod. In principe geldt dit voor alle theatervoorstellingen, met uitzondering van cabaret try-outs.

We hebben deze keuze gemaakt omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid heeft om van theater te kunnen genieten. Of je nu graag een livestreamvoorstelling vanuit huis kijkt omdat je geen zin hebt om de deur uit te gaan, slecht ter been bent of geen zin hebt om ver te reizen; geen probleem. Wij bieden jou een fijn avondje thuis op de bank met een livestreamvoorstelling.

Tickets

Tickets voor livestreamvoorstellingen zijn te verkrijgen via de voorstellingspagina. Onderaan de betreffende voorstellingspagina is een link naar de bestelpagina te vinden.