Sponsoring

Het Vestzaktheater Enschede bestaat sinds 1982. Het theater is op het gebied van kleinschalige podiumkunst niet alleen een begrip in de regio maar geniet binnen het circuit ook landelijke bekendheid.

Dankzij de inzet, het enthousiasme en de inventiviteit van onze vrijwilligers levert het theater een belangrijke bijdrage aan het culturele kimaat in Enschede en omgeving. Het theater beschikt over een bescheiden budget.  Dat betekent  dat er altijd wensen zijn die niet uit de reguliere middelen gefinancierd kunnen worden. Daarom staan wij open voor sponsors die ons daarbij willen helpen.

Als u het culturele klimaat in onze stad wilt versterken, als u de podiumkust een warm hart toedraagt en als u uw naam wilt verbinden aan Het Vestzaktheater, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Onze contactpersoon, de heer Rein Kroes, is vierentwintig uur per etmaal bereikbaar om u graag te woord te staan en u verder te informeren. Bel 06.515.839.92 of mail naar info@hetvestzaktheater.nl

Wij zijn u bij voorbaat dankbaar!!